subscribe

Join Our Newsletter

  *Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες στην αισθητική
  Top
  Image Alt

  Γνωρίστε μας

  amibeauty

  Η amibeauty ως πρωτοπόρος εταιρία με 20ετή σταθερή παρουσία στον χώρο της αισθητικής αποκατάστασης, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ισπανικής Skeyndor, της σημαντικότερης Ισπανικής Εταιρίας επαγγελματικών καλλυντικών που διατίθεται σε 44 χώρες και σε 5 ηπείρους.

  Παρέχοντας τεχνολογική καινοτομία και ολοκληρωμένες προτάσεις από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην βιομηχανία ιατρικών μηχανημάτων αισθητικής, η amibeauty είναι μια εταιρία με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη και την εξέλιξη της γνώσης στον χώρο της αισθητικής αποκατάστασης, της ομορφιάς και της ευεξίας.

  Η amibeauty ανοίγει νέους ορίζοντες στην Physio Aesthetics θεραπεία περιλαμβάνοντας προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης, οι οποίες επιδρούν με υψηλή ακρίβεια πάνω στους ιστούς του ανθρώπινου σώματος
  και επιτυγχάνουν 5 βασικούς στόχους.

   

  Ανάπλαση  | Regeneration

  Αναδιαμόρφωση  | Remodeling

  Αναζωογόνηση | Revitalization

  Αναγέννηση | Regeneration

  Αναδόμηση  | Reconstruction

   

  Επιστρατεύοντας παγκόσμιες καινοτομίες και δημοφιλής και αποτελεσματικές θεραπείες όπως , οι Ακουστικοί Υπέρηχοι SHOCKWAVE και το ΤECAR σε ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλο εύρος επιλογών, η amibeauty διαμορφώνει το μέλλον
  στην αισθητική αποκατάσταση και την ομορφιά.

  Στόχος της amibeauty είναι να καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μας με συνέπεια,
  υψηλή ποιότητα, καινοτομίες, ενημέρωση , ευρύ φάσμα προϊόντων, και πλήρες after sales service. Όλα τα προϊόντα της amibeauty
  έχουν ιατρική πιστοποίηση CE ( Medical Device Directive ).

  Skeyndor Greece

  Η Skeyndor ιδρύθηκε το 1966 με στόχο τη συνεχή προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της Skeyndor βασίζεται στη συνεχή καινοτομία με νέα δραστικά συστατικά, οι οποίες επέτρεψαν την ανάπτυξη της έννοιας “Skeyndor The Scientific Cosmetics” με επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα που εγκρίθηκαν από μελέτες αποτελεσματικότητας.

  Τα προϊόντα της Skeyndor θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς και στην Skeyndor Greece στην Λεωφόρο Πεντέλης 95Γ στο Χαλάνδρι.

  Αξίες 

  Η επιτυχία της Skeyndor βασίζεται στις αξίες που αντικατοπτρίζουν την ιστορία της, την ικανότητά να προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις των πελατών και την ικανότητά για καινοτομία, καθορίζοντας τις τάσεις και κερδίζοντας τον σεβασμό χάρη στη δική της ειδική σφραγίδα.

   

  Επιστήμη

  Η έρευνα, η παρακολούθηση των δραστικών συστατικών και οι προηγμένες φαρμακοτεχνικές μορφές αποτελούν τη βάση των προϊόντων Skeyndor, με στόχο την επίτευξη ορατών, απτών αποτελεσμάτων για τους άνδρες και τις γυναίκες του σήμερα. Όλα τα προϊόντα της Skeyndor έχουν υποβληθεί σε δερματολογική δοκιμή και επικυρώνονται από τις μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά

   

  Καινοτομία

  Η σύγχρονη, δημιουργική, πρωτοποριακή ικανότητα και η επιδίωξη των τελευταίων καινοτομιών στην ποιότητα και το σχεδιασμό είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το σήμα της. Οι καινοτομίες της Skeyndor μεταδίδουν πάντα μοναδική προστιθέμενη αξία στην επαγγελματική αγορά καλλυντικών.

   

  Ανθεκτικότητα

  Το Skeyndor έχει χαρακτηρίσει ένα μοντέρνο και υψηλής ποιότητας χαρακτήρα που ξεπερνά κατά πολύ τις περασμένες τάσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό θέτει τη σφραγίδα του σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατασκευάζει η Skeyndor, δημιουργώντας ένα πολυτελές καλλυντικό που θα διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου.

   

  Προσωπικότητα

  Η προσωπικότητα του Skeyndor βασίζεται στην ικανότητά της να σχηματίζει δεσμό με τους πελάτες της. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, μοναδικός και ξεχωριστός για την εταιρία. Η ταυτότητα και η τεχνογνωσία τους συνδυάζονται με την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχει η Skeyndor.

   

  Κομψότητα

  Οι πελάτες της Skeyndor επιλέγουν πολύ προσεκτικά κάθε προϊόν, ως μέρος ενός μαγικού τελετουργικού που επιτρέπει τη δημιουργία και την ενίσχυση κάθε θεραπείας. Το στυλ της Skeyndor είναι φυσικά κομψό, με στυλ και γοητεία.

   

  Πρακτικότητα

  Η διακριτικότητα και η πρακτικότητα είναι οι όροι που καθορίζουν τους πελάτες της Skeyndor, οι οποίοι επιλέγουν το εμπορικό σήμα για να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και την αρμονία τόσο κατά τη διάρκεια των θεραπειών, όσο και της καθημερινότητάς τους.

  H Skeyndor κατέχει μια σειρά από βραβεία για την απαράμιλλη ποιότητα, τις επαναστατικές της  φόρμουλες και την πρωτοπορία της. Ταξιδέψτε στον χρόνο μαζί της…

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

  Reset Password